Frågor & Svar

Nedan finner du några av de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte det du söker, tveka inte att skicka mig ett mail info@i-garaget.se så återkommer jag inom kort.

Vårt bröllop hålls långt ifrån dig, kan du resa till oss?
Absolut, jag gör bröllop i hela Sverige både som fotograf och florist. Vid resor överstigande 150 km erbjuder jag fotografering 8 tim eller heldag alternativt blomsterarbeten/styling om minst 10 000:-

Kan vi boka endast en av dina tjänster?
Ja det går jättebra att boka endast blommor eller fotografering. Stylingtjänster bokas tillsammans med blommor.

Varför ska vi anlita en florist specialiserad på bröllop?
Att anlita någon som är specialiserad på bröllop kan vara till stor hjälp. På Er bröllopsdag vill ni kunna slappna av och bara njuta och veta att alla detaljer är som ni önskar. Då jag har erfarenhet både som florist och bröllopsfotograf förstår jag vikten av att skapa en helhet. För mig hänger allt ihop. Jag kan bidra med många råd och tips på vägen. Jag levererar ofta på plats och ser till att er vision efterlevs.

Vad kostar blommorna?
Blomsterarbeten kan till stor del anpassas efter er budget. Under vårt möte eller via offert efteråt ger jag förslag på kostnader för de olika delarna. Vi försöker gemensamt hitta en prisnivå som känns bra för och som ändå ger er den känsla ni önskar.

Vi vill gärna dekorera själva, kan vi köpa blommor löst av dig?
Det går jättebra att beställa blommor till dukning som ni sedan arrangerar själva.

Vi vill ha småvaser på borden, kan vi hyra det?
Ja jag har vaser i olika stil och storlek för uthyrning i samband med att jag arrangerar blommor i dem. Kostnad för hyra utöver blommor från 10:-/vas.

Vi vill ha fina blomsterdekorationer men har inga skålar/urnor/krukor?
I alla blomsterdekorationer ingår lån av kruka/urna/skål. Jag har olika stilar och färger allt för att passa till Er stil.

När behöver vi boka dig?
Jag gör endast ett begränsat antal bröllop per år, både som florist och fotograf. Detta för att kunna leverera den höga kvalitet som mina kunder efterfrågar. Vänta därför inte med att boka, min kalender fylls snabbt.