Bröllopsblommor

Bröllopsblommor är så mycket mer än bara en brudbukett.

Varje brudpar, varje bröllop är unikt precis som blommorna. Jag hjälper till att hitta en stil som passar Er och Er dag. Som bidrar till att skapa den där magiska känslan ni söker.
Det finns ingenting som säger hur en brudbukett måste se ut. Det handlar om personlig smak och tycke och för oss är det viktigt att buketten symboliserar Er och det ni önskar.

Jag älskar yviga, trädgårdsinspirerade buketter med en vild, romantisk stil. Jag hjälper till med allt från enkla brudbuketter till större uppsättningar och dekorering av lokaler. Det finns även möjlighet att hyra vaser vi köp av blommor. Lån av vaser till brudbukett och tärnbuketter ingår alltid.

Att få vara en del av just er bröllopsdag är något helt fantastiskt.

Hur jobbar jag?

För att kunna skapa blommor som kompletterar er dag vill jag veta så mycket som möjligt om era tankar och idéer. Allt från hur klänningen ser ut till vilken stil, färgtema, årstid, plats för vigsel mm. Under en konsultation går vi igenom alla detaljer och kikar igenom era inspirationsbilder tillsammans. Jag ger tips och idéer på vilka blommor som jag tycker kan passa era önskemål och ger vägledning om vilka blommor som finns under den säsong bröllopet äger rum, jag ger råd om bukettens form och storlek passande till klänning och kroppsform och längd.

Vi går igenom er budget och hur vi kan anpassa blomsterarrangemangen bäst till den.

En konsultation tar 1 h, önskar ni även bröllopsfotografering kan konsultationen även omfatta detta, tiden kan då bli något längre. Efter konsultationen är ni välkomna att ringa eller maila oss när som helst för frågor och funderingar. Behöver ni ändra eller lägga till något i beställningen så går det alldeles utmärkt fram till 2 veckor innan bröllopet äger rum.

Har ni inte möjlighet att komma till Öland kan mötet tas på telefon.

Jag skapar alla typer av blommor till bröllop. Utöver det klassiska så som brudbukett, tärnbukett, corsage och hårblommor skapar jag också alla typer av arrangemang och dekorationer till vigselplats, festlokal, brudbåge, honnörsbord och gästbord. Jag hjälper gärna till med både leverans och iordningställande på plats.

För mig är det väldigt viktigt att kvalitén är den allra bästa. Därför specialbeställer jag alla blommor till bröllop. Jag tillhandahåller blommor på Öland och Kalmar med omnejd men även i övriga Sverige.

Läs gärna mina tips & råd och FAQ för mer information.

Hur bokar vi?

Fyll gärna i mitt kontaktformulär eller skicka ett mail och berätta om Er dag.

För mig är det viktigt att varje bröllop får den energi och tid som behövs för att leverera fantastiska blommor. Därför har jag bara möjlighet att ta emot ett begränsat antal bokningar per helg. Kontakta mig gärna för att boka så snart som möjligt då kalendern fylls snabbt.

Ni får ett snabbt besked om jag är ledig er bröllopsdag eller ej. Därefter vill jag gärna att ni skickar bilder på er, kläder (om ni har), inspirationsbilder till både blommor och bröllopet i övrigt. När vi sedan träffas kan vi prata igenom alla detaljer för att tillsammans skapa en perfekt helhet.

Vi går igenom priser för de olika detaljerna och försöker hitta en nivå som kan passa Er budget. Till viss del kan blomsterarbeten anpassas efter den prisnivå ni önskar.

Betalning sker vid leverans/hämtning i butik.